Акција
Избрани производи
Најново

torba.mk

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ!

ПОЧИТУВАНИ ПОТРОШУВАЧИ,


Би сакале да Ве известиме, дека сите нарачки што се прават во текот на денот, курирот од брза пошта ги превзема следниот ден од нашиот магацин, освен, нарачките кои се прават во петок,сабота и недела тие се превземаат во понеделник.
 

Заради нововастанатата ситуација со COVID-19, пратките мора да останат 24 часа во магацинот на брзата пошта со цел да се изврши дезинфекцијата на надворешната кутија пред да се достави до крајната адреса, што значи времето за испорака се продолжува за дополнителни 24 ч.
Имајќи го овој факт во предвид, како и скратеното работно време секој работен ден, неработењето за време на викендите, јасно е дека пратките ќе стигаат до крајната адреса со мало задоцнување.


Ви благодариме што имате разбирање за целата ситуација, зошто во овој момент најважно е сите да внимаваме на нашето здравје, но секако и да овозможиме дополнителна позасилена нега на кожата, косата и ноктите.
Со задоволство ги очекуваме Вашите нарачки, како и повратни информации од постигнатите резултати од употребата на нашите производи.
Останете дома и грижете се за Вашето здравје и за здравјето на Вашите најблиски

КОНТАКТ

  • 070 / 244 466
  • info@torba.mk

FACEBOOK

torba.mk © 2020. UKION SHOPS